Bornholms Bordtennisunion - En lokalunion under DBTU
    Nyheder - stort og småt!

Skrevet af Finn V. Hansen d. 15. juni 2018

Kort nyt!

* Referatet fra Repræsentantskabsmødet kan ses under fanen  Administration /mødereferater i menu-linjen til højre.

* I forbindelse med det intensiverede samarbejde mellem DGI-bordtennis Bornholm og BBTU, har man besluttet at udarbejde en fælles website. Arbejdet med at få den klar til den kommende sæson er i fuld gang, og forventes at være færdig i slutningen af juli måned. Mere herom på denne hjemmeside på et senere tidspunkt. Når den er klar vil BBTU ´s hjemmeside efterfølgende blive nedlagt! 

----------------------------------------------------- o O o ----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 26. maj 2018

Kort nyt!

* Referatet fra det seneste bestyrelsesmøde den 17. maj kan nu ses under fanen Administration / mødereferater  i menulinjen til højre.

* Diverse beretninger, budgetter og regnskaber kan ses under fanen Rep. møde, til brug ifm. repræsen- tantskabs- årsmødet mandag den 28. maj.

* Til alle klubber, spillere og ledere: HUSK REPRÆSENTANTSKABS- ÅRSMØDET DEN 28. MAJ! 


----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------Skrevet af Finn V. Hansen d. 14. maj 2018

Repræsentantskabsmøde / årsmøde 2018

Indbydelsen til årets Repræsentantskabsmøde / årsmøde 2018 mandag den 28. maj kl. 18:00 i Nykers klubhus, kan nu ses under fanen Rep. møde i menulinjen til højre.

Alt øvrig info i forbindelse med mødet vil blive lagt under samme fane efterhånden som vi modtager det!

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 22. april 2018

Hasle IF vinder finalen i BS

Årets slutspilsfinale i Hasle klubhus i Bornholmsserien stod ikke overraskende mellem de to forhånds-favoritter - Hasle og Knudsker!

Og det blev en tæt affære hvor alle 9 kampe måtte i brugt, før Hasle havde sikret sig sejren med 5-4.

Knudskers Per Møller vandt som ventet sine 3 kampe - bl.a. 3-1 over de sidste to års Bornholmsmester - Benjamin Lillelund. Desuden slog unge Oliver Nielsen veteranen Jens Koefoed, men mere blev det ikke til for Knudsker. I den afgørende kamp var Jesper Jensen bedst og slog Ole Kofoed med 3-1, og dermed kunne Hasle hjemføre endnu et mesterskab i Bornholms bedste række.

Hasle IF blev dermed også den mest vindende klub i årets holdturnering, da man ligeledes vandt både Serie 1 og Serie 2. Til gengæld måtte man nøjes med 2. pladser i Serie 3 og Ungdom 1, hvor henholdsvis Tejn 3 og Nyker 1 forhindrede et fuldt hus til Hasle!

DGI og BBTU ønsker de vindende hold tillykke med mesterskaberne!

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 22. april 2018

Kort nyt!

* Programmet til forårs-holdturneringen er nu klar og kan ses under fanen  Kursus / stævne info  i menulinjen til højre.

* Hasle IF vandt både Serie 1 og 2 i holdturneringen. I Serie 1 blev RIK 2 slået 5-2 i finalen hvor Jan Pelsen og Flemming Steenberg stod for de to sejre, mens Verner Poulsen måtte gå tomhændet hjem. Per Koefoed, Olaf Hansen og Jens Wroblewski repræsenterede vinderholdet. I Serie 2 vandt Hasle bestående af Victor Bachmann, Marco Glimberg og Hans Chr. Pedersen i slutspilsfinalen med sikre 5-0 over RIK.

* I holdturneringens Serie 3 og Ungdom 1, hvor der ikke var slutspil, måtte Hasle i begge tilfælde nøjes med 2. pladser. Her var det Tejn 3 med to point mere (21 point) der snuppede 1. pladsen i Serie 3, med Kim Hansen (21 sejre i 24 kampe) og superveteranen - 78-årige Holger Brandt Kofoed på holdet. I Ungdom 1 var det igen Nyker 1 der var bedst og som gik igennem turneringen uden nederlag - Oscar Engkær og Josias Kaarby stod for bedriften. Toplisten blev dog vundet af Hasles Victor Bachmann som vandt 19 af sine 20 kampe - 1 mere end Oscar på 2. pladsen! Læs om Bornholmsserien andetsteds her på hjemmesiden.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 14. april 2018

Benjamin og Gustav vinder af klasse 1 og 3

På billedet ses fra venstre: Kurt Olesen, Michael Evander, Benjamin Lillelund, Oliver Nielsen,
Gustav Oehlenschläger, Steen Andersen, Michael Hansen og Mikael Halling.


Ved finalestævnet for klasse og 1 og 3 i det bornholmske Grand Prix som blev afviklet i Hasle klubhus, var det henholdsvis Hasle og Nyker der strøg til tops og overlod Knudsker til 2. pladserne.

I herre klasse 1 var den bornholmske mester Benjamin Lillelund ganske suveræn og afgav ingen sæt. Efter 3-0 i semifinalen over Poulskers Michael Evander, blev Kurt Olesen besejret med cifrene: 13-11 11-9 11-9 i finalen efter nogle tætte og jævnbyrdige sæt. I kampen om 3. pladsen vandt Oliver Niels-en, Knudsker 11-9 i første sæt, men kunne ikke holde dampen oppe mod den mere rutineret Michael som efterfølgende vandt 11-7 11-8 11-6.

I herre klasse 3 stod finalen mellem Gustav Oehlenschläger, Nyker og Steen Andersen, Knudsker, efter de henholdsvis havde besejret Michael Hansen, Nyker og Mikael Halling, Knudsker med 3-1 i sæt i semifinalerne.

I selve finalen var Gustav bedst og sejrede med de sikre cifre: 11-9 11-3 og 11-4. I kampen om 3. plads-en førte Knudsker-Mikael 2-1 i sæt, men det endte alligevel med at Nyker-Michael sejrede med 3-2!

Resultatlisten kan ses under fanen Kursus / stævne info  i menulinjen.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 14. april 2018

Kort nyt!

* Referatet fra DGI/BBTU ´s bestyrelsesmøde den 5. april kan nu ses under fanen Administration / mødereferater i menulinjen.

* Der blevet lagt nye billeder fra Grand Prix finalestævnerne ind under fanen Galleri i menulinjen.

* Veteran 40 holdet i Danmarksturneringen har trukket sig inden de sidste kampe. Holdet er trukket ud af turneringen inden sidste runde. Dette kunne være undgået, men er sket som følge af manglende / dårlig kommunikation blandt spillerne. Bestyrelsen blev desværre ikke orienteret inden beslutningen blev taget.

* Bornholm deltager med et drenge 3-mandshold i ØBTU ´s turnering i den kommende sæson. Mere herom på et senere tidspunkt.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 13. april 2018

Vilmer og Marco til tops

På billedet ses bagerst fra venstre: Vilmer, Bo, Steen og Kurt. forrest: Marco,
Hans Christian, Glenn og Philip.

Finalerne i det bornholmske Grand Prix for klasse 2 og 4 blev afviklet i Knudsker Klubhus den 10 april, og blev for klasse 2 ´s vedkomne et Tejn anliggende. Det blev en realitet efter at Bo Mogensen i en yderst tæt affære besejrede Kurt Rønne, Nyker med 11-9 i afgørende sæt i den ene semifinale, hvor-efter klubkammeraten Vilmer Funch gjorde det onde ved sin modstander - Knudskerspilleren Steen Christoffersen - og vandt 3-1 i sæt.

I selve finalen trak Vilmer det længste strå og vandt i en spændende og tæt kamp med 6-11 12-10 11-9 9-11 og 11-8. I kampen om 3. pladsen havde Kurt endnu engang ikke marginalerne på sin side og tabte igen efter 5 sæt med 8-11 til Steen.

I klasse 4 var det så til gengæld Hasle der løb med finalepladserne. Semifinalerne gav sikre sejre til 
henholdsvis Marco Glimberg med 3-0 over Glenn Hansen, RIK, og Hans Christian Pedersen med 3-0 over unge Philip Jørgensen, Knudsker. I sidstnævnte kamp kunne Philip dog godt have taget andet sæt med lidt held, da det blev tabt med de usædvanlige cifre: 18-20!

I finalen var Marco bedst og sejrede med: 11-7 11-7 7-11 og 11-8. Philip snuppede 3. pladsen med en 3-1 sejr over Glenn.

Resultatlisten kan ses under fanen Kursus / stævne info  i menulinjen.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 5. april 2018

Grand Prix finalerne 2018

Så er programmet til Grand Prix finalerne for klasse 1 - 2 - 3 - 4  klar og kan ses under fanen Kursus /stævne info  i menulinjen til højre.

Finalerne afvikles som følgende:

Tirsdag d. 10. april 2018 i Knudsker Klubhus kl. 19.00 for klasse 2 og 4

Torsdag d. 12. april 2018 i Hasle Klubhus kl. 19.00 for klasse 1 og 3

Man kan desuden se de opdaterede Grand Prix stillinger under samme fane.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn Jørgensen d. 5. april 2018

Nyt vedrørende Veteran afslutningen

Nedenfor kan ses links til indbydelse til afslutning og spisning ved Veteransamling d. 21/4-18.

Herudover en ændret tidsplan og spilleplan for denne dag.  Da jeg har ikke e-mail til alle spillere, så giv jeres spillere besked og tag kopier af indbydelsen og ændringerne. Bemærk, at tilmeldingsdatoen og betalingsdatoen er bindende, da der skal handles ind til arrangementet.  

Tilmeldingsfrist er den. Fredag d. 13. april 

OBS: Jeg har sat en ansvarlig på hver klub, som sørger for, at videresende/aflevere indbydelse og ændrede spilletider til både A+B spillere, og hermed melder tilbage til mig hvor mange fra hver klub der deltager til afslutningen:  

Knudsker: Finn Jørgensen RIK: Jørgen O.F. Hansen Tejn: Vilmer Funch Nyker: Torben Larsen  

KLUBBERNE ER VELKOMNE TIL, AT TILMELDE OG BETALE SAMLET.  

Med venlig hilsen
Finn Jørgensen BBTU/DGI turneringsudvalg


----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 18. marts 2018

Revideret slutspilsplan

Så er den endelige slutspilsplan for holdturneringen med alle de deltagende hold og datoerne klar og kan ses på linket her nedenfor.

Linkene til de enkelte kampe er ligeledes klar og ses under fanen  Holdturnering i menulinjen til højre.

Den første kamp i slutspillet er allerede afviklet i Serie 1, og her tog RIK 2 til Nyker og besejrede hjemmeholdet med stensikre 5-0! Jan Pelsen, Flemming Steenberg og Verner Poulsen er dermed klar til finalen i Serie 1. 


----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 16. marts 2018

Indbydelse til forårsholdturnering

Bornholms Bordtennis indbyder nu til forårs-holdturnering 2018. Indbydelsen med vedlagt tilmeld-ings-blanket, kan ses under fanen  Kursus / stævne info  i menulinjen (nederst på siden).

Husk tilmeldingsfristen er senest den 4. april!.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 12. marts 2018

Program for HT-slutspil

BBTU/DGI ´s holdturnering nærmer sig sin afslutning og der mangler kun ganske få kampe i grundspil-let.

Programmet for slutspillet i Bornholmsserien, Serie 1 og Serie 2 er dog allerede klar og kan ses her på linket nedenfor. Der visse forbehold vedrørende finaledatoerne i Bornholmsserien afhængigt af hvilke hold der kommer i finalen, men mere herom på et senere tidspunkt.

Linkene til de enkelte kampe under fanen  Holdturnering  i menulinjen, vil blive lagt ud så snart de er klar på Bordtennisportalen!


----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 6. marts 2018

Kort nyt!

* Underfanerne - BBTU regler og love - Turneringsregler - Grand Prix regler som ses under fanen -Administration  - er nu blev fuldt opdateret.

* Linket til Slutspil / oprykning for DM rækken Veteran 50 1. division - som Hasle IF pt. fører - er nu lagt ud under fanen Holdturnering i menulinjen.

* I DM rækken Veteran 40 1. division fører Bornholms BTK suverænt med maksimum point efter 5 runder. Toplisten i rækken føres ligeledes af Per Møller, Knudsker med 12 sejre i ligeså mange kampe.

* Elitedivisionsdamerne fra Bornholms BTK ligger pt. lige over nedrykningsstregen efter 8 kampe med 3 point ned til Helsingør på den skæbnesvanger plads. Næste runde afvikles den 24. marts.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 3. marts 2018

Bornholmske deltagere hurtigt ude ved DM

Det blev med begrænset succes at Bornholm deltog ved Danmarksmesterskaberne i Hjørring i denne weekend. Alle blev de slået ud efter de indledende runder.

I Dame elite single var der knyttet de største forhåbninger til Bornholms bedste spiller Nicoline Koefoed fra Hasle. Men hun tabte til den tidligere danske mester Mie B. Jacobsen med 1-4 i sæt i ottendelsfinal-en. I samme række tabte Laura Lilholt, Knudsker 0-4 i sæt til den topseedede storfavorit Stephanie Christensen, og Xenia Rindom, Knudsker led samme skæbne mod en anden af de seedede - Izabel Nørlem, selvom det dog lykkes hende at vinde et enkelt sæt.

I både Damedouble og mixeddouble tabte Nicoline henholdsvis sammen med Sophie Walløe og Rasmus Mikkelsen i kvartfinalerne, så altså ingen medaljer til Nicoline og Bornholm i år ved DM.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 26. februar 2018

Kort nyt!

* Det seneste bestyrelsesmøde-referat  fra den 18. februar, kan nu ses under fanen  Administration / mødereferater.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 20. februar 2018

Kort nyt!

* I forbindelse med bestyrelsesmødet den 18. februar blev det besluttet, at DGI og BBTU i tråd med at man nu har en fælles bestyrelse, ligeledes vil have en fælles hjemmeside. Det betyder at Glenn Hans-en træder ind som med-webmaster på denne hjemmeside. Der vil efterfølgende ske en del ændringer på designudseende m.m. Ændringerne træder i kraft fra sommerferien, så den nye hjemmeside er klar til sæsonstart for sæsonen 2018/2019! 

* De manglende referater fra de to seneste års rep. møder er nu endelig blevet lagt ud og kan ses under fanen  Administration / mødereferater i menulinjen.

* Fanen Historie & statistik er efter Bornholmsmesterskaberne blev opdateret, således af de seneste mestre nu også kan ses.

* Haslespilleren Benjamin Lillelund genvandt på trods af bopæl i Århus, sin Bornholmsmestertitel ved BM 2018. Den blev sikret efter en gyserfinale med cifrene 4-3 over Michael Evander, Poulsker. Damesinglen blev ikke afviklet i år pga. manglende tilmeldinger. De øvrige mestre kan ses under fanen Historie & statistik i menulinjen, eller på Bordtennisportalen

* I forbindelse med BM blev årets leder kåret, og det blev i år Lars Olsen fra Tejn. Ungdomspokalen for årets spiller blev også uddelt og tilfaldt i år Hasle-spilleren Viktor Bachmann. Hjemmesiden ønsker de to tillykke med hæderen!

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 6. januar 2018

Kort nyt!

* Programmet til Bornholmsmesterskaberne er nu klar og kan ses under fanen  Kursus/stævne info  i menulinjen til højre. Der findes også et link til deltagerlisten.

* Indbydelse til Knudskers Grand Prix stævne 2 kan også ses under samme fane som ovenfor nævnte!

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 30. december 2017

Bornholms bordtennisunion
&
webmaster

ønsker alle bornholmske spillere, ledere og klubber

et godt nytår!

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 30. december 2017

Kort nyt!

* Da der kun er kommet 6 holdtilmeldinger for ungdom, vil der - med opstart straks i det nye år -  kun være én ungdomsrække. Knudsker, Nyker og Hasle stiller med hver 2 hold. Links til rækken kan nu ses under fanen  Holdturnering  i menulinjen.

* Husk tilmeldingsfristen til BM er senest den 1. januar 2018!

* Referatet fra det seneste bestyrelsesmøde kan ses under fanen Administration / mødereferater


----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 16. december 2017

Indbydelse til BM 2018

Indbydelsen til Bornholmsmesterskaberne i Hasle hallen den 13. og 14. januar 2018, er nu klar og kan ses under fanen  Kursus/Stævne info  i menulinjen.

Vær opmærksom som på at tilmeldingsfristen er senest den 1. januar 2018!

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 17. november 2017

Kort nyt!

* Programmet til Ungdoms kval Top 12 er nu endeligt og kan ses under den aktuelle fane i menulinjen til højre.

* Programmet til Landsdelsmesterskaberne kan nu ses under fanen Kursus/stævne info. Her kan man også se den første opdatering af Grand Prix stillingerne.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 10. november 2017

Deltagerliste til kval Top 12

Så er deltagerlisten til Ungdoms kval Top 12 lagt ud under fanen i menulinjen til højre. Da der ikke er fuld tilmelding i alle rækker, er der stadig mulighed for at få en af de ledige pladser. Læs mere herom under den selvsamme fane.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 7. november 2017

Deadline nærmer sig!

Så nærmer tilmeldingsfristen for Ungdoms kval Top 12 sig med hastige skridt. På torsdag den 9. nov-ember udløber fristen, og der er stadig en del af de udtagne spillere som ikke har meldt til eller fra.

Herre junior, drenge og yngre drenge er rækkerne komplette, mens puslinge, yngre pige/pige og dame junior rækkerne stadig har "huller". Tankevækkende at det er pigerne som hænger i bremsen?! Så se at
komme ud af busken med jer inden det er for sent.

Se de udtagne spillere under fanen Ungdoms Top 12 kval i menulinjen til højre.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 30. oktober 2017

Hjemmesiden fungerer igen

Så ser det ud til at vores hjemmeside igen fungerer, og at opdateringerne vedr. Ungdoms Top 12 kval
virker!

Der stadig lidt designmæssigt og nogle enkelte faner der skal rettes til. De vil ske i løbe af mandagen.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 29. oktober 2017

Hjemmeside problemer!

Vi har desværre haft en del tekniske problemer de seneste dage med vores hjemmeside. Vi har stadig ikke fået løst problemerne endnu, og derfor ser side noget anderledes og alternativ ud.

Hvad årsagen er, har vi endnu ikke klarlagt, men noget kunne tyde på at vores udbyder har foretaget nogle opdateringer og ændringer som har haft indflydelse på siten.

Det skulle dog stadig være muligt at følge med i opdateringer og informationer under fanen Ungdoms
Top 12 kval  i menulinjen til højre.

Vi beklager mange gange og arbejder på sagen!

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 27. oktober 2017

Info vedr. Kval Top 12 ungdom

Det skal hermed oplyses. at alle spørgsmål vedr. de udtagne spillere skal rettes til de respektive lokal-unioner, mens alle øvrige spørgsmål kan rettes til Kenny Jensen, BBTU på mail: kenny.j@fritid.tele.dk eller mobil: 2364 0167 

Spørgsmål stillet til webmasterens mail (hvor tilmeldinger rettes) vil ikke blive besvaret!

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 25. oktober 2017

Udtagne spillere til Kval Top 12 ungdom

Man kan nu gå ind og se hvem der er blevet udtaget Kval Top 12 for ungdom som afvikles i Aakirkeby-hallerne d. 24. og 25. november.

Her står også nævnt hvilke spillere som er reserver i de respektive rækker. De spillere som er fremhæv-et er dem som har bekræftet deres deltagelse, og dem som står med kursiv er dem som har meldt afbud!

Listerne vil blive opdateret løbende og mindst én gang om dagen. Find listerne under fanen i menulin-jen til højre.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 23. oktober 2017

Kort nyt!

* I anledning af Bornholms Bordtennisunions 70 års jubilæum afholdes der en reception den 25. november i forbindelse med DBTU kval 12 for ungdom i Aakirkeby-hallerne. Se indbydelsen under fanen Ungdoms Top 12 kval i menulinjen. 

* Ligeledes i forbindelse med ungdoms Top 12 kval bliver der afviklet en opvisningskamp mellem den mangedobbelte danske mester Allan Bentsen og den franske topspiller og junior Europamester Iba Diaw, der til dagligt spiller i Halmstads BTK. Se plakaten under samme fane.

* Info vedr. bespisning og overnatning til Ungdoms Top 12 kval, er lagt under fanen af samme navn.

* Programmet til Knudsker IF ´s Grand Prix stævne 1, kan ses under fanen Kursus/stævne info i me-nulinjen.

* Referatet fra det seneste bestyrelsesmøde kan ses under fanen Administration / mødereferater.

* Sæsonens TU-plan er nu lagt ud under fanen Holdturnering (nederst).

* En af Bornholms bedste bordtennisspillere - Emmelie Mogensen - som spiller på Bornholms BTK ´s Elitedivisionshold, har valgt at stoppe på ubestemt tid. Ærgerligt for bornholmsk bordtennis, divisionsholdet og Knudsker IF. Man må håbe Emmelie på et tidspunkt igen får lysten og motivationen tilbage.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 11. oktober 2017

Blandet start for divisionsdamerne

Bornholms BTK ´s damehold i Elitedivisionen er kommet lidt blandet fra start i den nye sæson.

Faktisk startede det rigtig skidt med tre nederlag mod henholdsvis Greve (2-6), Hillerød (4-6) og OB fra Odense (3-6), inden man i den seneste kamp endelig kom ind på sporet og besejrede Sorø med 6-2 bl.a.
takket været en velspillende Annie Hedlund med 3 sejre. Den kun 15-årige svensker har vundet 7 af sine første 8 kampe hidtil.

Også den anden svensker i den bornholmske trup - Kornelia Jönsson - har gjort det godt og har 6 af 8. Desuden har Laura Lilholt vundet 1 kamp, mens Xenia Rindom og Emmelie Mogensen stadig har deres første sejr til gode. 

Holdet er pt. placeret på en 6. plads lige over nedrykningsstregen. Næste runde i divisionen spilles til december.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------


Skrevet af Finn V. Hansen d. 11. oktober 2017

Holdturneringen 2017 / 2018

DGI/BBTU ´s holdturnering er tæt på at være klar til start. Det er glædeligt at alle de indbudte rækker bliver gennemført- hvilket vil sige Bornholmsserie, Serie 1, 2 og 3 samt Veteran A og B.

Ungdomsrækkerne starter først op efter nytår ligesom de forrige år, og her er der først tilmelding sen-ere på sæsonen.

Bornholm er desuden med i 3 DT - rækker - det drejer sig om Damernes Elitedivision og Veteran 40
1. division herrer hvor Bornholms BTK stiller op, samt Veteran 50 1. division herrer hvor det er Hasle der repræsentere øen.

Links til de forskellige rækker kan som sædvanlig findes under fanen Holdturnering i menulinjen til højre, hvor man kan se stillinger, spilleprogrammer og toplister.

Den bornholmske holdturnering starter op efter skolernes efterårsferie (uge 42).

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 6. oktober 2017

Kort nyt!

* Indbydelse til DGI landsdelsmesterskaber 2017 kan ses under fanen  Kursus/stævne info i menu-linjen til højre.

* Referatet fra det seneste bestyrelsesmøde den 12. september forefindes nu under fanen Administration/ mødereferater i menulinjen.

* Retningslinjer / koncept for Kval Top 12 ungdom kan ses under den specielle fane for selvsamme tur-nering i menulinjen.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 27. august 2017

Kort nyt!

* Indbydelse til DBTU trænerkursus 1-2 kan ses under fanen  Kursus/stævne info i menulinjen til højre

* Referatet fra det seneste bestyrelsesmøde den 9. august forefindes nu under fanen Administration/ mødereferater

* Sæsonens aktivitetskalender er også klar og kan ses under fanen Kalender


----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------


Skrevet af Finn V. Hansen d. 26. august 2017

Info fra DGI/BBTU


Hjemmesiden har modtaget følgende fra Finn Jørgensen:

Bornholms Bordtennis Union og DGI Bornholm Bordtennis arrangerer

Bordtennisdag Lørdag d. 2. September 2017 kl. 11.00 - 13.00 i Kvickly, Rønne –

Alle nye interesserede personer, som skulle have lyst til, at vide noget om Bordtennis er velkomne –

send gerne dette videre til andre, via hjemmesider, facebook m.m.- se endvidere plakat

med venlig hilsen

Bornholms Bordtennis

Finn Jørgensen


Link til plakat her:                               Bordtennis dag 2017


----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 16. august 2017

Nyhedssiden under opdatering

Vi er i øjeblikket i gang med at opdaterer BBTU ´s hjemmeside. Det forventes at siden igen køre optimalt i løbet af uge 34.

Med venlig hilsen

Webmasteren

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Nyhedssiden holder sommerferie - er klar medio august igen!

God sommerSkrevet af Finn V. Hansen d. 5. juli 2017:

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referatet fra det seneste bestyrelsesmøde den 19. juni, kan nu ses under fanen Administration / møde-
referater i menulinjen til højre.


----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 17. maj 2017:

Info vedr. Rep. - / årsmøde

Alle beretninger, skrivelser, bilag m.m. i forbindelse med Repræsentantskabs- / årsmødet den 22. maj i Knudsker klubhus, er nu klar og kan ses under fanen Rep. møde i menulinjen.

Her finder man også en skrivelse vedr. den nye strukturændring. Læs den og mød talstærkt og godt forberedt op til ovenfor nævnte møde.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 4. maj 2017:

Kort nyt!

* Indbydelse til Repræsentantskabs- / årsmøde 2017 kan nu ses under fanen Rep. møde i menulinjen.

* Under samme fane finder man også alle andre relevante skrivelser vedr. ovenfor nævnte møde. Både regnskab og budget er pt. klar.

* Referatet fra det seneste bestyrelsesmøde er klar og kan ses under fanen Administration / møderefe-rater.

* Programmet til DGI ´s forårsturnering er færdiglavet og kan findes under fanen Kursus / stævne info.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 22. marts 2017:

Holdfinaler i Serie 1 og 2

Vi har nu de 2 første finaler klar i DGI/BBTU´s holdturnering:

Torsdag den 23 marts kl 19:30 i Knudsker klubhus: finale i serie 1 Knudsker 1-RIK 2

mandag den 27 marts kl. 19:00 i Tejn klubhus: finale i serie 2 Tejn 2-Nyker 2

BBTU/DGI Turneringsudvalg v/ Kenny Jensen

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 15. marts 2017:

Kort nyt!

* Indbydelse til DGI forårs holdturnering kan ses under fanen Kursus / stævne info i menulinjen.

* Under samme fane finder man også programmet til Knudskers Single stævne på søndag den 19. marts.

* Ligeledes kan man se de senest opdaterede Grand Prix stillinger under denne fane.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 15. marts 2017:

Meddelelse vedrørende HT slutspil


BS slutspil

Semi 1 Hasle 1-Hasle 2 mandag den 3 april kl. 19

Semi 2 RIK 1-Poulsker 1 mandag den 3 april kl. 19

Finale i Hasle mandag den 10 april kl. 19

 

S1 slutspil

Semi 1 Knudsker 1-Knudsker 3 tirsdag 21 marts kl. 19

Semi 2 RIK 2-Knudsker 2 Tirsdag den 21 marts kl. 19

Finale i Knudsker tirsdag den 28 marts kl. 19.30

 

S2 slutspil

Semi 1 Tejn 2-Knudsker 4 mandag 20 marts kl. 19

Semi 2 Nyker 2-RIK 4 mandag den 20 marts kl. 19

Finale mandag den 27 marts kl. 19 hos vinder af semi 1.

 

I slutspillet spilles der ikke double, og der stoppes derfor når et af holdene har vundet 5 kampe.

Se links til de enkelte kampe under fanen Holdturnering i menulinjen!

BBTU/DGI Turneringsudvalg v/ Kenny Jensen


----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 22. februar 2017:

Kort nyt!

* Indbydelse til Knudskers Single stævne (med 4. afdeling af Grand Prix´et) kan ses under fanen Kursus / stævne info i menulinjen. Husk tilmeldingsfrist den 3. marts!

* Referatet fra det seneste bestyrelsesmøde den 16. februar kan nu ses under fanen Administration / mødereferater.

* Program og deltagerlisten til Knudskers 2. grand prix stævne er klar og kan ses under fanen Kursus /stævne info i menulinjen.

* Indbydelse til DGI Bordtennisskole 11. marts med Ole Kofoed og Kurt Olesen som instruktører kan ligeledes findes under fanen Kursus / stævne info (lidt nede på siden). Tilmeldingsfrist den 2. marts!

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 3. februar 2017:

Kort nyt!

* Indbydelse til Knudskers 2. grand prix stævne kan ses under fanen Kursus / stævne info i menu-linjen. Husk tilmeldingsfrist den 10. februar!

* De samlede Grand prix stillinger efter 2 afdelinger står under samme fane længere nede på siden.

* De reviderede TU-regler er lagt ud under fanen Administration / turneringsregler i menulinjen.

* Ungdoms holdturneringen er nu for alvor kommet i gang. I Ungdom 1 har Hasle 2 lagt bedst fra land med 6 point, men lige i hælene ligger dog både Hasle 1 og Knudsker 1 med 5 point. Toplisten føres af Marco Glimberg, Hasle med 7 sejre i 8 kampe, mens Andreas Sjøstrøm, Knudsker er ubesejret i sine hidtidige 6 kampe på 2. pladsen.

I Ungdom 2 er der hård konkurrence mellem Hasle 3, Knudsker 3 og Nyker 2 som alle har 7 point efter 4 kampe. Nyker 1 er dog kun 1 point efter på 4. pladsen. Toplisten føres her af Josias Kaarby, Nyker som har vundet alle sine 8 kampe, mens Sofie Hansen, Hasle på 2. pladsen har vundet 7 ud af 8 kampe.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 7. januar 2017:

Kort nyt!

Så er linksene til Ungdom 1 og Ungdom 2 i holdturnering klar og kan ses under fanen af samme navn i menulinjen. Rækkerne spilles som samlinger og de to første runder afvikles den 10. januar for U2 og 17. januar for U1. I begge tilfælde forgår det i Knudsker klubhus.

* Referatet fra bestyrelsesmødet i mellemjulen (28.) kan ses under fanen Administration/Mødereferat-er.

*RIK 1 kunne gå ind i det nye år på 1. pladsen i Bornholmsserien. Holdet fører med 21 point for 7 kampe, men Hasle 1 er dog stadig ubesejret på 2. pladsen med 14 point for kun 4 kampe. Toplisten føres af Torben S. Nielsen, RIK foran holdkammeraten Kurt Olesen.

I serie 1 ligger Knudsker 1 nr. 1 og har Nikolaj Jensen som sikker nr. 1 på toplisten med 18 sejre i ligeså mange kampe. Serie 2 føres af Tejn 2 med Ole Rømer som nr. 1 på toplisten (19/21), og Tejn har også 1. pladsen i serie 3, hvor 3. holdet fører. Lars Olsen fører toplisten (11/12).

* Program og deltagerlisten til Bornholmsmesterskaberne er klar og kan ses under fanen Kursus /stævne info i menulinjen.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 11. december 2016:

Indbydelse til BM 2017

Så kan indbydelsen til Bornholmsmesterskaberne 2017 i Hasle hallen ses under fanen Kursus / stævne info i menulinjen til højre.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 30. oktober 2016:

Kort nyt!

Så de sidste links klar under fanen Holdturnering. Det drejer de to DT hold der repræsentere Born-holm - henholdsvis Bornholms BTK i Veteran 40 herrer og Hasle IF i Veteran 50 herrer. Veteran DT turneringen starter den 26. november i Ribe Idrætscenter. Desuden har Bornholm jo også et hold Elite- divisionen for damer.

* Referatet fra det seneste bestyrelsesmøde den 20. oktober kan nu ses under fanen Administration / mødereferater

* Hasle IF arrangerede Ranglisteturnering for Ungdom i Hasle klubhus lørdag den 29. oktober hvor 16 spillere deltog. Resultater følger senere her på hjemmesiden.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 23. oktober 2016:

Holdturnering 2016/2017!

Programmet til DGI/BBTU ´s holdturnering er nu klar og links til de enkelte rækker kan ses under fanen Holdturnering i menulinjen til højre. Her er der links til henholdsvis stillinger, spilleprogrammer samt
toplister.

Turneringen starter fra uge 43.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 9. oktober 2016:

Kort nyt!

Indbydelse til Ungdomsstævne i Hasle IF´s klubhus den 29. oktober, kan ses under fanen Kursus /stævne info i menulinjen.

* Knudsker IF ´s Grand Prix stævne blev desværre aflyst pga. for få tilmeldinger.

*Kurt Olesen, RIK blev Bornholmsmester i Sandpapirsbat, om blev afviklet i Knudskers klubhus.

* En opdateret version af Aktivitetskalenderen, kan nu ses under fanen Kalender.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 24. september 2016:

Kort nyt!

Indbydelse til Knudskers Grand Prix stævne kan nu ses under fanen Kursus / stævne info i menulinjen.

* Under fanen Holdturnering er links nu aktiveret for Elitedivision damer. De øvrige vil blive aktiveret når BBTU/DGI holdturnering er færdiglavet. Mere herom senere.

* BBTK´s damer i Elitedivisionen fik en hård start på tilværelsen i den bedste række. Det blev til fire sikre nederlag ved sæsonåbningen forrige weekend. Samlingen, som blev afholdt i Hillerød, gav 3 X 2-6 nederlag mod henholdsvis OB, Hillerød og SISU/MBK, mens Køge Bugt slog bornholmerne med 6-1. Det er dog heller ikke nogen af disse hold BBTK forventer at kunne få point imod. Chancerne forventes at være større mod de øvrige tre hold Sorø, B75 Hirtshals og Vestegens BTK. Næste runde afvikles den 8. og 9. oktober i Odense, hvor netop de sidstnævnte hold er modstanderne. BBTK stillede med Emmelie Mogensen, Smilla Lundstedt og Annie Hedlund. Sidstnævnte klarede sig bedst med 4 sejre i sine 10 kampe.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 4. september 2016:

Indbydelse til BM i sandpapirsbat

Se indbydelsen til Bornholmsmesterskaberne i sandpapirsbat under fanen Kursus/stævne info i menu-linjen til højre. Det afvikles i Knudsker klubhus den 1. oktober fra kl 10 - tilmeldingsfrist 23. septem-ber.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 22. august 2016:

Indbydelse til holdturnering

BBTU/DGI´s indbydelse til vinterholdturneringen samt tilhørende tilmeldingsblanket, kan nu ses under fanen Holdturnering nederst.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------

Skrevet af Finn V. Hansen d. 21. august 2016:

Referat og kalender

BBTU har afholdt bestyrelsesmøde den 16. august og referatet herfra kan ses under fanen Administra-tion/mødereferater i menulinjen til højre. Desuden kan man også se referatet fra 9. juni som først er lagt ud nu, pga. de nedenfor nævnte tekniske problemer.

Under fanen Kalender kan man se den kommende sæsons Aktivitetskalender.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------
Skrevet af Finn V. Hansen d. 21. august 2016:

Hjemmeside problemer nu løst

De seneste måneder har der været nogle tekniske problemer med BBTU´s hjemmeside, men de skulle nu gerne være løst. 

De kommende uger vil hjemmesiden blive redigeret og opdateret. Webmaster er stadig Finn V. Hansen som vil lægge de informationer og indlæg som eventuelt kommer - ind på siten.

Alle klubber, spillere og ledere er stadig velkommen til at komme med indlæg til hjemmesiden, de kan sendes på mail til webmasteren, som så hvis nødvendigt vil redigere og lægge dem ud.

----------------------------------------------------- o O o -----------------------------------------------------


 

 
SiteBuilder drevet af  Vistaprint